3D Yüksek Topuk Ayakkabı Çikolata Kalıp Kek Dekorasyon Kalıp Araçları Çikolata Şeker Şeker Yapıştır Fondan Kalıp DIY Kek Kalıp Pişirme Araçları

0 Müşteri Yorumları
₺65.07 ₺42.23
Renk
Boyut:

3D Yüksek Topuk Ayakkabı Çikolata Kalıp Kek Dekorasyon Kalıp Araçları Çikolata Şeker Şeker Yapıştır Fondan Kalıp DIY Kek Kalıp Pişirme Araçları

Özellikler:

-- Matrrial: Çikolata kalıplarımız gıda Sınıfı PP Plastikten yapılmıştır, çevre dostudur ve gıda ile temas halinde olabilir.Mikrodalga fırın, tost makinesi için uygun değildir.

-- Karakteristik: İki parçalı kombinasyon tasarımı, kolay kalıptan çıkarma, rahat kullanım ve kolay temizlik, reçine takı, asılı süslemeler, ev dekorasyonu, sanat eseri vb.Yapmak için çok uygundur..

--Kullanım: Kalıbı bir kelepçe ile sabitleyin, eritilmiş çikolatayı dökün ve ayakkabı kalıbını doldurmak için hafifçe sallayın.Katılaşana kadar soğutun, hafifçe vurun, kelepçeyi çıkarın ve bitmiş ürünü çıkarın.

-- Çok işlevli: El yapımı çikolata, şeker, jöle, kek dekorasyon, vb yapmak için harika.Aile eğlencesi olarak kullanılabilir, pişirme hobisini arttırır.

--Boyut: Bitmiş ayakkabı boyutu 195x170mm(büyük,yaklaşık 150g)、170x150mm(orta,yaklaşık 67g)、113x80mm(küçük,yaklaşık 30g), şeker kalıpları sağlam ve dayanıklıdır ve uzun süre kullanılabilir.

Notlar

-Manuel ölçüm ve farklı ölçüm yöntemleri için lütfen 1-5mm sapmaya izin verin.

- Farklı monitör parlaklığı ve ışık efekti nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

Etiketler: ayakkabı çikolata kalıp kek dekorasyon, Hamur Tatlısı Makinesi, sakızlı kalıp, sekmeler çikolata, yoğurt başlangıç kültürü, samosa üçgen kalıp mutfak.

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekle
Özellikler

sku: w4302

  • Marka Adı - MOONBİFFY'NIN sohbeti
  • Model Numarası - 3D Yüksek Topuk Çikolata Kalıp
  • Özellik - Çevre Dostu, Stok
  • Tip - Pişirme & Pasta Araçlar
  • Malzeme - Plastik
  • Pişirme & Pasta Araçlar Türü - çikolata kalıbı
  • Kaynak - Anakara Çin