Ceviz ahşap IN14 kızdırma tüpü saat, parçaları kendiniz monte edilmesi gerekir, renkli ekran, IN14 kızdırma tüpü saat DIY kıtm

5 Müşteri Yorumları
₺301.75 ₺262.59
Renk
Boyut:

En iyi seçim

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- -1、5 V 2A mikro usb 2、7 renk (RGB led vardır.alt açık renk, sayı açık renk değil) 3、iyi zamanlama IC kullanın 4、Boyut: 187x48mm 5、Fonksiyon: 24 saat Vitrin modeli、her 5 dakikada bir ekranı yenile、Alarm yok. 6、Paket içeriği: 1x devre, tüp yok 7、Sürüm sürekli güncellenir, bu nedenle resim gerçek ürüne tabidir.Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Kullanıcılar çeşitli işler yapabilir---------------------------------------------------------------- daha fazla miktar satın alırsanız, lütfen bize ulaşın .daha fazla parça satın alın."sepete ekle" Ödemesini kullandı: 1.www.akistanbul.com.tr'in kabul edebileceği ödemeyi kabul ediyoruz, Çek veya posta siparişleri gibi diğer ödeme yöntemlerini kabul edemediğimiz için özür dileriz . 2.Tüm kredi kartları kabul edilir ve 24 saat içinde aldık Nakliye: 1. Biz dünya çapında gemi, sipariş başına bir parça numarası 2 var.Satın almadan önce, lütfen www.akistanbul.com.tr ve alibaba adresinizin doğru olduğundan emin olun.Veya değil, lütfen ödeme yapmadan önce düzeltin. 3.Mallar 1.5 Kg'dan azsa, Çin Post Air Mail ile göndeririz Satıcı tarafından özel olarak kabul edilmedikçe tüm siparişler Uluslararası Havayolu hizmeti ile sevk edilecektir.Önemli görevler: İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcıların sorumluluğundadır Paketi imzalamadan önce satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını öğrenmek için bunu gümrük idarenizle kontrol etmeniz gerekir, lütfen ürünün nakliye sırasında hasar görmediğinden ve ürünün içinde olup olmadığından emin olmak için kontrol edin.Değilse, lütfen imzalamayı reddedin.Parsel imzaladığınız sürece doğru ürünü aldığınız kabul edilecektir Geribildirim: Renk, boyut, kalite veya başka bir sorunla ilgili herhangi bir sorununuz varsa, bize nötr/olumsuz bir geri bildirim vermeden önce lütfen serbestçe bizimle iletişime geçin.www.akistanbul.com.tr geribildirim bırakmamıza izin verir vermez olumlu geribildirim bırakacağız.Size tatmin edici bir çözüm sunmak istiyoruz.Öğemizi seviyorsanız, beş yıldızlı geri bildiriminizi sıcak bir şekilde bekliyoruz.Size tatmin edici bir hizmet sunmak için daha çok çalışacağız.Görüşleriniz bizim için çok önemli olduğundan, sizi içtenlikle bizim için olumlu geribildirim bırakmaya davet ediyoruz, çok teşekkür ederim!

Etiketler: tüp saat parçaları gerekir, parçaları aksesuarları, parçalar, Yedek parçaları onarın, sayısallaştırıcı parçaları değiştirin.

5 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-12-16

    Müthiş satıcı. Daha fazla işbirliği için sabırsızlanıyoruz.Paket prezervatiften daha güvenliydi

    Anonymous 2022-08-25

    Zirrfa her zaman güzeldir! Doğru zaman, iyi tasarlanmış, mükemmel kalitede bileşenler.

    Anonymous 2022-12-27

    Mükemmel kalite, güvenilir ambalaj. Satıcı sayesinde yüzükler hediye olarak eklendi

    Anonymous 2023-01-08

    Harika bir hikaye! Takılan bileşenleri soğutun, makul bir fiyata ayarlayın. Satıcı harika. Çok girişken. 4 Lambalı bir tahta ile ilgili bir sorun vardı. Daha önce sipariş ettim. Kod çözücülerden birinde bir kusur varmış gibi görünüyor. Satıcı nelere dikkat etmesi gerektiğini önerdi, açıkça açıkladı. Bu pakette, 4 lamba için yedek parçalar tahtaya geldi.

    Anonymous 2022-11-12

    10 Üzerinden 10

İnceleme ekle
Özellikler

sku: w538781

  • Marka Adı - zirrfa
  • Uyumlu Marka / Model - Hiçbiri
  • Kaynak - Anakara Çin