50 ADET U Şeklinde Sabitleme Tırnak Galvanizli Çelik Bahçe Kazık Çim Güvenlik Çivi Sabitleme Ot Kumaş Peyzaj Anti-kuş Örgü Net

1 Müşteri Yorumları
₺219.21 ₺92.14
Renk
Boyut:

50 ADET U Şeklinde Sabitleme Tırnak Galvanizli Çelik Bahçe Kazık Çim Güvenlik Çivi Sabitleme Ot Kumaş Peyzaj Anti-kuş Örgü Net

Açıklamalar:

Yaklaşık 50. 2.5 * 40 * 200mm / 0.10 * 1.57 * 7.87 yeraltının derinliklerinde bulunan bahçe çivileri, çim, peyzaj, plastik kumaşlar, çitler, çadırlar, brandalar, bahçe kumaşları, hortumlar, kıl bariyerleri ve kabloları korumak için ideal seçimlerdir.

1.Kurulumu Kolay: Yığının ucundaki keskin keskin açılı kesim, yabancı ot bariyerine, korozyon önleyici kumaşa, plastik filme ve ağır toprağa kolayca nüfuz eder.

2.Uzun Tasarım: 2,20 cm uzunluğunda olan bu, bahislerimizi elektrikli köpek çitleri, çimler ve bahçe kenarları dahil çit ankrajları için mükemmel kılar.

3. Profesyonel Pas Önleyici Ağır Yapı: Bu pimler kuvvetli rüzgarlarda sıkıca sabitlenir.Kuş net çapa tatil dekorasyon yüzen satır kapak daha!

4. Özellik Tasarımı: Trapez tasarım toprak gerginliğini artırabilir.Eğimli uç yere hızlı ve güvenli bir şekilde monte edilebilir.

5. Tekrarlanan Kullanım: Sabitleme çivisi enerji tasarrufu sağlar ve çevreyi korur.Paslanmaz çelik malzemeden yapılmış, sabitleme çivisi yaşlanma karşıtıdır ve güçlü oksidasyon direncine sahiptir.

Özellikler:

1. Adı: Çimler için U şeklinde çiviler

2. Boyutu: yaklaşık 2.5 * 40 * 200mm / 0.10 * 1.57 * 7.87 inç

3. Malzeme: karbon çelik

4. Yüzey: galvanizli

5. Sıcak daldırma, seralar, böcek ağları, gölge ağları ve yer bezi sabitlemesi için uygundur

Ambalaj Listesi:

10 * U-şekilli Çivi

veya

50 * U-şekilli Çivi

Notlar:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarlamaları nedeniyle, bu öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçüm yöntemleri nedeniyle, lütfen hafif boyut farklılıklarına izin verin.

Etiketler: dıy bahçe parçalayıcı, pedler fizyoterapi galvanizleme, ascesoruis jel tırnaklar, kapaklar galvanizli, solled bahçe lambası, çanta peyzajı, tanımsız pantolon, şerit suni çim birliği, çivi seti tam basın, küçük ot.

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-09-01

    Çabuk geldi. Substrat arazisine/bölmesine 14 kare suni çim eklenmiştir. Çok uygun. Yeşil üst görünmez. Sıkı tutuyor.

İnceleme ekle
Özellikler

sku: w83673

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Toptan - Evet
  • Set Türü - NO
  • Tip - U şeklindeki Tırnaklar
  • Malzeme - Paslanmaz Çelik