Dijital Sessiz duvar saati 14 İnç Yuvarlak Mandala Çiçek duvar saati s Dekoratif Boho Sanat Saatler Duvar Akülü Benzersiz

0 Müşteri Yorumları
₺386.02
Renk
Boyut:

Tanım:

Bu 14 inç Mandala Tarzı Ahşap Saat, size Orta Çağ'da güçlü bir his verir ve ev dekorasyonuna biraz bağımsız sanatsal mizaç katarak ev dekorasyonunun en önemli özelliği haline gelir.

Not:

1. Karo duvarda kullanılıyorsa, lütfen boşluğa çarpın ve çürümüş ahşap gibi duvarın düştüğü yerde kullanmaktan kaçının.

2. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

3. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Belirleme:

Malzeme: MDF

Boyutu: yaklaşık 35.6 cm / 14 inç

Ürün Listesi:

1 * Duvar Saati

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kaliteli Malzeme: Duvar saati yaklaşık 14 inç, yüksek kaliteli MDF malzemeden yapılmış, yuvarlak tasarım klasik ve dokulu, renkler parlak, çizgiler parlak ve okunması kolay.Üç boyutlu yuvarlak eller solmaz, güvenilir ve dayanıklıdır.

2.Mandala Deseni: Parlak ve karmaşık mandala deseni, duyguları yatıştırabilen ve ev dekorasyonuna benzersiz bir sanatsal atmosfer hissi katan ve öne çıkan özelliklerden biri haline gelen güçlü bir görsel etki sağlar.

3.Akülü: Lütfen bir No. 5 karbon pil kullanın, kurulumdan önce talimatları dikkatlice okuyun ve hizalamak için pistilin merkez eksenine en kısa saat ibresini, orta uzunlukta dakika ibresini ve en ince ikinci eli takın.saat 12 pozisyonu ile.

4.Montajı Kolay: Önce işaretlenmeyen tırnakların konumunu belirleyin, ardından işaretlenmeyen tırnakları duvara sürün ve son olarak duvar saatini kancaların üzerine asın, lütfen dikkatlice ve kancaları kırmayın.

5.Mükemmel Dekorasyon: Yaratıcı Mandala saati, alanınızı dekore etmek ve ona farklı bir renk getirmek için benzersiz ve sanatsaldır.Oturma odası, yatak odası, mutfak, banyo, sınıf, misafir odası, ofis, yemek odası, kafe odası, kütüphane veya herhangi bir renkteki herhangi bir duvar için mükemmeldir.

Etiketler: salon dekorasyon, melodi evimi, ayı saat, saat duvar, melodi saatim.

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekle
Özellikler

sku: w88555

  • Ekran Tipi - iğne
  • Şekil - dairesel
  • Desen - özet
  • Motivity Türü - Dijital
  • Akıllı Cihaz mı - NO
  • Özellik - Antika Tarzı
  • Malzeme - Bambu ve Ahşap
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Tarz - Modern Tarz